Jump to content
Darah

The Time Has Finally Come, RIP Bellato

Recommended Posts

Screenshot_3.png.a3015fd08a6ca4fa5f7df5fe6a6fd1dd.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bapak nya rehat rakyat juga rehat yak, langsung pindah bangsa rame mantaappp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Coba tolong yg gak ada damage dan cuman ngandelin isis angkat kaki 😁😁😁

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gak mau banyak komentar ini itu,karna player lama juga sama2 tau sistem kerja situasi kayak gini,cuman 1 aja yg perlu di ingatkan #HR3untuk2X

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, RomiRM said:

Gak mau banyak komentar ini itu,karna player lama juga sama2 tau sistem kerja situasi kayak gini,cuman 1 aja yg perlu di ingatkan #HR3untuk2X

Nah ini setuju terlalu barbar juga jd gimna ya 😁😁😁

Share this post


Link to post
Share on other sites

macem betul aja kau player baru aja sok sok an . sopan santun cakap dijaga le le

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nah pas gini baru keliatan pemain loyal tiap bangsa, sisa nya main race rame, dan ga masalah jg sih hak setiap player

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Saboteur said:

vi

Oit, v nya capital btw = Vi

Edited by Darah

Share this post


Link to post
Share on other sites

efek ekonomi bangsa melemah jadinya terpaksa pindah~

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Saboteur said:

hobi mbacot ae dek dek darah-vi-newtonlaws .

Kurang 1 bells nya, hayoo apa

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, HappySadist said:

Hahahaha bellato will soon rise again. This happened before.

Yeah I hope Acc rise abit too, I've been focusing on playing acc for awhile, it would be nice to have Acc turn dominating :v

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Vil said:

Nah pas gini baru keliatan pemain loyal tiap bangsa, sisa nya main race rame, dan ga masalah jg sih hak setiap player

Giveaway dong kakak, biar rame acc nya. Eh tp ga usah ding, ntar ramenya sesaat doang ngapain juga 🤪

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bell need u come home be the NRL Darah

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, p70101 said:

Bell need u come home be the NRL Darah

Ahahah appreciate the support but I'm not sure it's a good idea for a hopper to be RL. I won't get bells full trust and support like I used to. There are better candidates than me who's loyal to bells anyway.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/15/2020 at 5:27 AM, p70101 said:

Bell need u come home be the NRL Darah

Mntar biar aku yg jadi tim support.

Biar bisa HR2 lagi :v

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×