Jump to content
Sign in to follow this  
RomiRM

NaikDewanTapiTidakAdaOnDanRegistKembali

Recommended Posts

Memalukan bangsa Bells. Memang thread sampah ini.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Vil said:

emang manja si manusia ini, di bells, onyx banyak, darkray banyak aja, masih takut(ada onyx+7 dan darkray set+7, baru aja masuk),

Acc onyx cuman 3 biji, darkray 1 biji doang ga pernah ngeluh,

kalau lu mau panggung, main yang bener, bikin percaya rakyat, jadi TOP kill,

 

the problem here is that other race using there dummy's to vote for inactive leaders on other race, u guys know who and how they do it, u guys keep sugarcoating ur selves,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Vil said:

emang manja si manusia ini, di bells, onyx banyak, darkray banyak aja, masih takut(ada onyx+7 dan darkray set+7, baru aja masuk),

Acc onyx cuman 3 biji, darkray 1 biji doang ga pernah ngeluh,

kalau lu mau panggung, main yang bener, bikin percaya rakyat, jadi TOP kill,

 

When u are busy keeping ur TOP KILL!! My job is already available for me to buy one more onyx+7

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, SEE said:

When u are busy keeping ur TOP KILL!! My job is already available for me to buy one more onyx+7

and when you offline, my people race getting all map spot farm for uppin they item. coz this game is not one man show game 🍻

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Foxis said:

and when you offline, my people race getting all map spot farm for uppin they item. coz this game is not one man show game 🍻

Of course gmae is the game!!

100% Agree with you my friend

BUT play the game is for FUN!! NO for life

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, SEE said:

Of course gmae is the game!!

100% Agree with you my friend

BUT play the game is for FUN!! NO for life

yeah, and im play with my free time too. for fun right 🙂

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, RaizoR said:

hold my beer

where? can u give me 1

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
3
8 hours ago, Vil said:

this man is spoiled, at bells, lots of onyx, lots of darkray, still scared (there are onyx + 7 and darkray set + 7, just entered),

Acc onyx only 3 seeds, darkray 1 seeds never complained,

if you want to stage, play right, make people believe, become TOP kill,

 

The topic here is not about Items, why are you instigating hate on someone who pays for you to have a server to play at? If it weren't for donators you won't even have a thriving community to play at. The thing with you is that you can't comprehend the problem that we are dealing with in Bellato and Cora, everything in your head is just pure jealousy and hate. You can even see that even though Cora and Bellato have donators we are mostly losing against Accretia in terms of war and farm control, because you guys outnumber us 2 to 1. And with that said, the added sabotage on our council spots makes it harder for us to actually have an active council for commands on CW. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Sweety said:

the problem here is that other race using there dummy's to vote for inactive leaders on other race, u guys know who and how they do it, u guys keep sugarcoating ur selves,

 

Bro, have you ever known the Prabowosandi nick in Accretia 1 mo ago? he always registers to be a council, but never active, not only once he becomes a council, starting from Support, Consul and deff, but does the loyal player accretia matter? so funny bro, im sorry for my bad english

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, SEE said:

When u are busy keeping ur TOP KILL!! My job is already available for me to buy one more onyx+7

good bro, im only free player, im playing this game for fun only, hey im waiting u for buy new onyx, darkray, pc cafe, goldpoint, goldplate etc wiyh ur money, hahaha

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, RaizoR said:

hold my beer

Count me one!!! Now we need some beer

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Vil said:

good bro, im only free player, im playing this game for fun only, hey im waiting u for buy new onyx, darkray, pc cafe, goldpoint, goldplate etc wiyh ur money, hahaha

Good to know it!!

but I’m use my free money to buy what I want

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/22/2019 at 12:03 AM, SEE said:

Good to know it!!

but I’m use my free money to buy what I want

Can u buy for me w ur free money pls...  I want it too...  😂 cheerss...  🍻

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klo menurut gw sih drpd semua race merasakan hal sama mending GM ngasih rule atau kebijakan baru seperti "jika sering tidak login saat menjabat RL/dewan CPT nya di 0 in atau bahkan minusin 1jt biar ga bisa regist lagi/kapok"  (minimal RL/dewan tersebut war bahkan bantu repel biar ga kena punishment tersebut . Walaupun ga lama on gamasalah seenggaknya ada kontribusinya) .

Klo di berlakuin semua race menurut gw adil dan enak untuk farming CPT/pvp dan itu bisa menanggulangi untuk seperti kasus sebelumnya yg boom vote tapi ga on dan bisa lepas campur tangan bangsa lain untuk ikut boom vote juga.

Karena apa yg gw baca, semua race pernah ngerasain hal terpuruk menurut gw bagus sih klo di berlakuin , tapi entah yg lain . (Ini diskusi bukan buat mojokin suatu race, jika anda sudah dewasa pasti tau yg namanya tanggung jawab) .

Sekian terima gaji .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klo menurut gw sih drpd semua race merasakan hal sama mending GM ngasih rule atau kebijakan baru seperti "jika sering tidak login saat menjabat RL/dewan CPT nya di 0 in atau bahkan minusin 1jt biar ga bisa regist lagi/kapok"  (minimal RL/dewan tersebut war bahkan bantu repel biar ga kena punishment tersebut . Walaupun ga lama on gamasalah seenggaknya ada kontribusinya) .

Klo di berlakuin semua race menurut gw adil dan enak untuk farming CPT/pvp dan itu bisa menanggulangi untuk seperti kasus sebelumnya yg boom vote tapi ga on dan bisa lepas campur tangan bangsa lain untuk ikut boom vote juga.

Karena apa yg gw baca, semua race pernah ngerasain hal terpuruk menurut gw bagus sih klo di berlakuin , tapi entah yg lain . (Ini diskusi bukan buat mojokin suatu race, jika anda sudah dewasa pasti tau yg namanya tanggung jawab) .

Sekian terima gaji .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klo menurut gw sih drpd semua race merasakan hal sama mending GM ngasih rule atau kebijakan baru seperti "jika sering tidak login saat menjabat RL/dewan CPT nya di 0 in atau bahkan minusin 1jt biar ga bisa regist lagi/kapok"  (minimal RL/dewan tersebut war bahkan bantu repel biar ga kena punishment tersebut . Walaupun ga lama on gamasalah seenggaknya ada kontribusinya) .

Klo di berlakuin semua race menurut gw adil dan enak untuk farming CPT/pvp dan itu bisa menanggulangi untuk seperti kasus sebelumnya yg boom vote tapi ga on dan bisa lepas campur tangan bangsa lain untuk ikut boom vote juga.

Karena apa yg gw baca, semua race pernah ngerasain hal terpuruk menurut gw bagus sih klo di berlakuin , tapi entah yg lain . (Ini diskusi bukan buat mojokin suatu race, jika anda sudah dewasa pasti tau yg namanya tanggung jawab) .

Sekian terima gaji .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klo menurut gw sih drpd semua race merasakan hal sama mending GM ngasih rule atau kebijakan baru seperti "jika sering tidak login saat menjabat RL/dewan CPT nya di 0 in atau bahkan minusin 1jt biar ga bisa regist lagi/kapok"  (minimal RL/dewan tersebut war bahkan bantu repel biar ga kena punishment tersebut . Walaupun ga lama on gamasalah seenggaknya ada kontribusinya) .

Klo di berlakuin semua race menurut gw adil dan enak untuk farming CPT/pvp dan itu bisa menanggulangi untuk seperti kasus sebelumnya yg boom vote tapi ga on dan bisa lepas campur tangan bangsa lain untuk ikut boom vote juga.

Karena apa yg gw baca, semua race pernah ngerasain hal terpuruk menurut gw bagus sih klo di berlakuin , tapi entah yg lain . (Ini diskusi bukan buat mojokin suatu race, jika anda sudah dewasa pasti tau yg namanya tanggung jawab) .

Sekian terima gaji .8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klo menurut gw sih drpd semua race merasakan hal sama mending GM ngasih rule atau kebijakan baru seperti "jika sering tidak login saat menjabat RL/dewan CPT nya di 0 in atau bahkan minusin 1jt biar ga bisa regist lagi/kapok"  (minimal RL/dewan tersebut war bahkan bantu repel biar ga kena punishment tersebut . Walaupun ga lama on gamasalah seenggaknya ada kontribusinya) .

Klo di berlakuin semua race menurut gw adil dan enak untuk farming CPT/pvp dan itu bisa menanggulangi untuk seperti kasus sebelumnya yg boom vote tapi ga on dan bisa lepas campur tangan bangsa lain untuk ikut boom vote juga.

Karena apa yg gw baca, semua race pernah ngerasain hal terpuruk menurut gw bagus sih klo di berlakuin , tapi entah yg lain . (Ini diskusi bukan buat mojokin suatu race, jika anda sudah dewasa pasti tau yg namanya tanggung jawab) .

Sekian terima gaji .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×