Jump to content

Vil

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Vil last won the day on May 21

Vil had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Vil

  • Rank
    Forum Helper
  • Birthday 07/13/1994

Recent Profile Visitors

451 profile views
  1. Vil

    Strong Bellato

    @SylphinFord @Renz ah kalian iri aja, makanya kerja keras biar bisa beli onyx,
  2. Vil

    Changelog 29/11/2019

    ternyata tiap race bisa beda beda upgrade rate nya,
  3. Vil

    Im Concern about my Race (Cora)

    A month ago, CW 3, only 5-8 acc user on chipwar, Bells have onyx+DR forgot the name, cora have onyx +7 (hars) acc no onyx user but acc has remained, and now has a large population, in this problem, many players are not loyal to one race, they always move to a race that always wins sorry for my bad english
  4. saya ga jago bahasa inggris, mau lapor, nick Menggunakan "GMGM" apa di bolehkan ? terus juga dia sering kill lowbies, <--mungkin masalah ini saya akan lapor ke RL acc
  5. Vil

    EVENT FREE 100VP

    Event ulang pak
  6. Vil

    Pit Boss drop *suggestions*

    ojo cok, gbb gw ga laku ntr, wkwk
  7. Vil

    Insulting Family? Big NO!

    kalau pengen eksekusi orang, cari yg bener bener bersalah pak, kalo mau nangkep cheater di record, kalau toxic rasist, promote server lain di chat all/normal chat baru di urus, wkwkwk sensasi ae bapak 1 ini
  8. Vil

    Insulting Family? Big NO!

    apa lagi ini wkwk biasanya ga akan di eksekusi kalo masalah PM biasanya sih, kecual normal chat, chat all, race chat,
  9. TS account : Uke, Flavalicious, ArnoldFad, im so funny with this thread
  10. good bro, im only free player, im playing this game for fun only, hey im waiting u for buy new onyx, darkray, pc cafe, goldpoint, goldplate etc wiyh ur money, hahaha
  11. Bro, have you ever known the Prabowosandi nick in Accretia 1 mo ago? he always registers to be a council, but never active, not only once he becomes a council, starting from Support, Consul and deff, but does the loyal player accretia matter? so funny bro, im sorry for my bad english
  12. Vil

    EVENT DARK RAY SET +7 !!!

    @izzy jadi misalkan mirandaz ga bisa claim, kelanjutannya gimana event ini ?
  13. emang manja si manusia ini, di bells, onyx banyak, darkray banyak aja, masih takut(ada onyx+7 dan darkray set+7, baru aja masuk), Acc onyx cuman 3 biji, darkray 1 biji doang ga pernah ngeluh, kalau lu mau panggung, main yang bener, bikin percaya rakyat, jadi TOP kill,
×