Jump to content
CallMeMaster

ACC NOT HELPING CW 3 AND DID IT TWICE

Recommended Posts

ACC ALREADY DID IT TWICE IN A ROW NOW. LAST NIGHT CW 3 THEY STOPPED HELPING DPS BELLS CHIP ON 25% AND STARTED BACKING ANG REGROUPING ON THEIR CHIP AND WAITING FOR THEIR RL COMMAND 

DC9-B57-BD-F5-EE-4-F04-8-DF5-76-E041-EC2 CB7-B85-B4-5504-4-E3-F-8-ADC-971-D178825 577308-D7-CFD4-4-A93-9-CD3-8-B66-F039-F4 22-FA49-F9-6632-41-B9-9-D31-83-F29-EFAC1 92-F1083-F-D984-4089-927-B-04-ACD65-E02- 1-B1-FEAFC-56-BA-4-AF1-8794-367-F816-A6- 014-B6-D34-9-B06-4021-9459-0-D7-A0-F9-C4 BA38-D54-F-0-F1-E-412-D-8312-93929-E5-AA DE9-DE45-A-D8-E7-456-B-BC30-A1-F883-DA26 13-D0-F69-D-38-C3-4-A65-B12-C-D53461486- F9006890-46-AE-4419-87-C5-1-B5-AC264-F85 2114688-E-7-EC5-4-E22-8542-3-D624-CF2-D8 8-FA73894-AA79-40-B2-BE45-DBC5-C342-A986

Video https://youtu.be/Tg0PGEAVNps

all of this is send by other cora to get this many evidence. 

As you guys can see even other player from acc want me to report their councils from not helping CW ,  and same with bells. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ign ANCORT Temporary Banned after Finish investigation
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Put to junk your onyx bro if you can't push bells and keep cry. Why acc must go to BCC if bellato attack ACC chip and in the end Bellato give win to Cora.  Wkkwkwk 

Duit buat sekolah jangan buat beli micin muluk

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perkara acc ngak mau move ke BCC ad berbagai pertimbangan !!
Kalau ACC ke BCC auto BELS DPS ACC sedangkan kami memilih full deff karena untuk persiapan war pagi, biar tidak kalah DPS lawan cora !!
Sebab massa ACC sama Bels sama ramenya waktu war malam, kalau kami membagi team deff sama team dps. Saya pkir kami tidak kuat untuk mempertahankan chip ACC !!
Okelah kita beranggapan ACC WIN MALAM, PASTI ACC KENA PINALTY. Nah di sini yang di rugikan siapa? Ya ACC !! Kami bukan memikirkan rencana jangka pendek, bagaimana hanya ingin WIN malam, tapi kami juga memikirkan kedepannya pak WAR PAGI gimana ntr? yakin ACC bisa WIN.. Sedangkan RL berupaya bagaimana rakyatnya bisa di untungkan bukan di rugikan. Apalagi di RF Private Ad Istilah Hopper, Hopper bakal main bangsa yang bakal pasti bisa menang !!

Okelah dari sudut pandang cora sama bels, atau beberapa acc yang mendukung pendapat dari pihak cora bahwa " KEPUTUSAN RL ACC SALAH ". Kan Mereka ngak ada DPS bisanya cuma KS doang?? mungkin itu yang ad di benak cora !!
Tapi apa salahnya kami antisipasi buat war pagi pak? kalau ACC WIN malam. Kalau kena pinalty terlalu besar kami juga yang di rugikan. Apa ada cora memikirkan sampai kesitu? Kami rasa tidak pak, karena apa untungnya mereka berfikir demikian? Toh CORA ngak di rugikan malah di untungkan.
Dan Status Chip pada saat itu 20%, Sedangkan MOU 20% FREE KILL !! Pada kenyataannya kami move ke BCC, CORA DAN BELLS malah nge push ACC??
RL mana yang mau rakyatnya di gangbang sama 2 bangsa, mending si RL bilang tahan dlu. 
Serta, ketika ACC move ke BCC, kenapa CORA ngak ada inisiatif buat DPS chip BCC? malah sibuk nge push ACC di area chip dengan BELS !!
Ujung2nya SLOW DPS !! Padahal mereka nyuruh ACC bantu DPS? ketika di bantu malah di PUSH??

Saya hanya bisa memberikan saran pak, semua keputusan ada di tangan bapak selaku owner RF EXTR !!
Kami ACC hanya bisa menunggu kelanjutan dari investigasi ini, kami hanya ingin keadilan dari bapak.
Dan saya juga ada saran, setidaknya ada GM yang selalu monitoring WAR CW1 - CW3 agar hal ini tidak terjadi lagi, Terus buat aturan yang jelas tentang perkara ini.
Sebelumnya saya hanya bisa mengutarakan dengan b.indo pak, karena saya sadar b.ing saya masih byk hrus di pelajari 😄
Terima Kasih PAK !!
 

Edited by maswardi
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont know whats wrong with this, acc not helping bcos bells hiting acc chip, and you know whats goin on if acc push bcc when chip under 20%? Bells and cora will kill all acc. So whats wrong? We are not break mou, Just stay defend our chip from bells when condition bcc below 20%.

Share this post


Link to post
Share on other sites

posisi kan last cw (cw2) kan bells win
nah otomatis acc cora serang bells donk.
nah bells attack acc, otomatis gw selaku RL suruh full deff.
dan memang bells nyerang acc trus sampe chip bcc 20%. 
nah bcc 20% bells deff, tapi gw ga mw lgsg tarek masa ke sana donk buat antisipasi klo ada serangan susulan
nah gw skalian aja bilang acc buat full deff dont move from our chip
nah cora kepayahan buat push bells, tapi posisi chip udah under 20% (artinya tidak ada MOU)
posisi cora kepayahan buat push bells, nah si FlyTrapX ngechat gw bilang acc no help?
ya gw bilang donk, gak mau , klo acc kesana fix lah bells focus ke acc, krn pun bells emang mw kasih win ke cora.
yang ada acc kena sandwich mati konyol. 

=================================================================================================

ini kronologi versi saya, silahkan dicermati, saya selaku RL ( joki ANCORT ) mengambil keputusan tidak hanya untuk jangka pendek ( yaitu hanyatentang warmalam ), tapi saya jg mengambil keputusan untuk langkah berikutnya yaitu war pagi. seperti yang disebutkan saudara wardi diatas. 

dan 1 lagi pak, dijudul tertulis 2x, memang kejadian spt kondisi tdmalam itu sudah 2x, yaitu war td malam dan war kmrn malam.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Ekananta said:

Put to junk your onyx bro if you can't push bells and keep cry. Why acc must go to BCC if bellato attack ACC chip and in the end Bellato give win to Cora.  Wkkwkwk 

Duit buat sekolah jangan buat beli micin muluk

It was okay if this is done 1 time but ur RL done it twice. Even Sekigahara from acc same race as you want to report ur council’s coz he know its not right. And its the MOU RULES ur RL didn’t follow it. Ur RL do something wrong thats why he getting punished. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, CallMeMaster said:

It was okay if this is done 1 time but ur RL done it twice. Even Sekigahara from acc same race as you want to report ur council’s coz he know its not right. And its the MOU RULES ur RL didn’t follow it. Ur RL do something wrong thats why he getting punished. 

Plz dont cry 😥

Share this post


Link to post
Share on other sites

As you can see on the video and SS. Do you guys see any bells attacking ur chip? To whom are you guys defending ur chip? Ghost? Hahaha. Ancort even race chat take some coffee, and acid afk sleep. No one attacking ur chip and still defending? What is that? Dead bells soul attacking acc chip

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, AmaliaAzzahra said:

did it twice? yes ofcourse coz last 2times cw3 is same conditions .

Same conditions like what? Sandwich acc? Like how? Bells was pushing cora too and cora killing bells too. Thats why CW was taking so long , so if bells helping cora to win why bells not letting cora to DPS their chip? Instead their pushing us thats why the status of the chip got stuck 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tbh, if ACC attack BCC ealier it's useless, because ACC will get pushed (from 2 side ofc) and what CCC do? That's right DPS, and boom CCC win.

ACC has no chance to win if they push earlier, but they got a strategy to win that night. ACC wanted to win too.

ACC deff before 20% since BCC attacked ACC, is it violating MOU? Bruh, give it a thought.

Deff after 20%? Is it after 20% FFA? Why didn't ACC attack after 20%? Back to my first statement.

Nuff said.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, CallMeMaster said:

As you can see on the video and SS. Do you guys see any bells attacking ur chip? To whom are you guys defending ur chip? Ghost? Hahaha. Ancort even race chat take some coffee, and acid afk sleep. No one attacking ur chip and still defending? What is that? Dead bells soul attacking acc chip

Congrats CMM, you are magician bro !!
u can prediction bels will not attacking CHIP ACC !!
but ACC just wanna play safe, why we are must take risk?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mash gw pantau...

Ini giliran cora ajh langsung di banned. .. di investigasi lah... 

Kacau2x

Edited by Barrackobama
Gw mau bacot

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, CallMeMaster said:

Same conditions like what? Sandwich acc? Like how? Bells was pushing cora too and cora killing bells too. Thats why CW was taking so long , so if bells helping cora to win why bells not letting cora to DPS their chip? Instead their pushing us thats why the status of the chip got stuck 

Kasian cora 😥

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, CallMeMaster said:

As you can see on the video and SS. Do you guys see any bells attacking ur chip? To whom are you guys defending ur chip? Ghost? Hahaha. Ancort even race chat take some coffee, and acid afk sleep. No one attacking ur chip and still defending? What is that? Dead bells soul attacking acc chip

ouh cmon dude , do not be too serious
You know I'm just kidding but you take it so seriously and then u cry (again)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This was called strategy since BCC only 20% left right when they stay at ACC Chip. They were still following MOU since they still helped you to DPS until 20%, right? Make a strategy too, dont just wait for a free win. Well that's just my opinion tho. 

Edited by Perv

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, maswardi said:

Congrats CMM, you are magician bro !!
u can prediction bels will not attacking CHIP ACC !!
but ACC just wanna play safe, why we are must take risk?

Bells already 18%. Acc 95% hahaha nice play safe dude hahaha. When ancort knew his getting reported about what his doing he rapidly command to go bcc. Funny right? Hahaha. He even chat one of cora saying ‘dont report me’ coz he read the /rep chat on cora xD

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Kevin said:

Its hard when u talk to person who just have  a lot of money but dont have brain

Then go get a job so you can make a lots of money too. And use brain not ur mouth kid keyboard warrior xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hanya saja baru tau saya kalo nge deff itu salah 

Wajar dong acc deff karna pagi gak mau kalah DPS sama Cora 

Kan RL acc bkn nyuruh acc skip war atau malah serang Cora 

Rules ente terlalu banyak karet 

Mentang2 player bayar mahal jd report langsung di banned gitu 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×