Jump to content

Aurice

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Aurice last won the day on December 10 2018

Aurice had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Aurice

  • Rank
    Forum Helper
  • Birthday March 26

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Aurice

    •Imperium•

    Happy New Year Kawan-kawan semua~ Maaf akhir-akhir ini liburan dulu, besok udh mulai aktif lagi RF an.
  2. Aurice

    •Imperium•

    parah lah angga, malah liburan :3 , hha sama sih aku jg akhir tahun izin menghilang yaaah~ kali kali gtu setahun sekali.
  3. Aurice

    •Imperium•

    hooh indih*me nya lagi gangguan, main game lain lancar tp tiap nge RF dc mulu katanya. dimaklumi yaaah hhee
  4. Aurice

    •Imperium•

    Wah spot foto baru :3 , sepertinya sengaja angga pake low setting biar ga ngelag @SilentShooter, hhee CMIIW~~
  5. Aurice

    •Imperium•

    waduh kesannya kyk mau pada bubar aja kenang-kenangan :3 , WAR WARRR ~~
  6. Aurice

    •Imperium•

    cie cieee~ Foto keluarga juga akhirnyaa
  7. Aurice

    •Imperium•

    wahh, alhamdulilah :3 ga ketinggalan deh jadinyaa
  8. Aurice

    did not receive any VP yet

    i think it still on process by GM , since our GM was preparing for Umrah at 13 Desember :3 , patience sir~~
  9. Aurice

    Introduce yourself

    Name : Audy Nick Game : Aurice Race : Bellato Address : Indonesia Age : 22
  10. Aurice

    •Imperium•

    astagaa maaf kan Leader, saya lupa sabtu mau foto bareng >,<
  11. Aurice

    •Imperium•

    Go go !! Come and Join Us !!
  12. Aurice

    New MAU Project

    it was so cool :3 thanks GM !!
×