Jump to content

Vil

Members
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Vil last won the day on January 17

Vil had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Vil

  • Rank
    Forum Helper
  • Birthday 07/13/1994

Recent Profile Visitors

597 profile views
  1. Vil

    Changelog 19/02/2020

    Kalau merasa isis pure grazier sama dengan xjob hit nya, silahkan bikin Video perbandingan saja, terus di laporin, Btw kok pindah populasi dari bells ke cora cepet banget ya, di nerf sedikit pada pindah, lemah amat, gada loyal loyalnya, tp bebas jg sih, hak setiap player mau main race apa aja.
  2. bro, MOU is MOU, everyone will do the same thing as Sweety80, if the word "sorry" can canceling the MOU punishment.
  3. you says but in this case, he had apologized after the incident oke, next time, if i BREAK MOU, I'll chat "Sorry". and everything will be fine, right ?
  4. Open RF folder-Snd-Bgm and then deleted 1_RF_online_ONE Select ur music file and rename 1_RF_online_ONE and copy to folder Bgm CMIIW
  5. Vil

    Fallen Released (Combine Receipt)

    Izzy, stat of upgrade fallen +1 to +7?
  6. Vil

    Disable Dual Login For Cw

    Iya kayanya, ane taunya duet sama Biduan doang
  7. Vil

    Disable Dual Login For Cw

    Sudah kawanku ,terima nasib aja, percumah elu komplain a b c d e, pasti di serang dari sana sini kalau kuat mainin, kalo ga kuat tinggalin,
  8. Vil

    Changelog 29/01/2020

    How about onyx GL?
  9. READY GOLDPLATE 4PCS IN ACC IN RP .. JUST PM ME OR WHATSAPP 08986686949
  10. Vil

    Bingung Saya

    Mau lurusin dikit, hars saat itu senjata abnormal di jamannya, gw wr full deff S2 se t1T ,
  11. Vil

    Bingung Saya

    Ane kan suruh jangan bahas subisidi, napa gw kena jg
  12. Vil

    Bingung Saya

    Hayu main acc, drpada bingung
×